Waarom Ionita Consulting

01.

Omdat we het KLAAR krijgen! Meer dan 1.000+ projecten tot nu toe voltooid en opgeleverd.

We helpen bij het bedenken, ontwerpen en bouwen van nieuwe systemen, processen en uiteindelijk bedrijven en organisaties, hoe complex ook.

 

Ons uiteindelijke doel is om waarde toe te voegen aan onze klanten, het bedrijfsleven en de samenleving als geheel. Dit bereiken we door digitalisering, innovatie, gedetailleerd onderzoek, vakkennis en professioneel advies.

02.

We zijn gevestigd in Utrecht, Nederland en via ons netwerk van medewerkers en consultants werken we ook in Londen, Parijs, Boekarest en Kiev. Als business technology consultants komen we over een breed scala van industrieën. Dit stelt ons in staat om elk project in vogelvlucht te bekijken, deskundig advies te geven en sleutelomslagoplossingen te leveren die zijn afgestemd op uw specifieke bedrijfsbehoeften.

3333.png

03.

We zitten al vijftien jaar in deze branche. We hebben een netwerk van meer dan 100 consultants waarmee we samenwerken aan onze projecten en zelfs een geweldig netwerk van zakelijke partners. We hebben talloze oplossingen aan onze klanten geleverd, variërend van strategie tot productontwikkeling of ontwerp. We zijn trots op ons werk en staan te popelen om complexe problemen op te lossen of om met frisse ideeën bij te dragen aan elke nieuwe casusopdracht.

04.

Onze experts zijn gevestigd op meerdere locaties over de hele wereld, daarom staan we klaar om dekking, assistentie en ontwikkelingscapaciteit te bieden in meerdere tijdzones en talen. Onze thuisbasis is in Europa, maar op afstand kunnen we elke locatie bereiken.

05.

We zijn concurrerend op het gebied van tijd, kwaliteit en prijs. We leveren topwaarde en passen elke opdracht beurtelings toe. We investeren continu in onze middelen, nemen nieuwe kennis op en passen deze toe op elke nieuwe case.

06.

We beheersen verschillende technologieën en waar het ons aan bepaalde kennis ontbreekt, zijn we niet bang om nog meer te leren. Onze technische expertise strekt zich uit van cloud tot mobiel en van ontwerp tot beveiliging, onderhoud en snelle implementatie. Elke nieuwe technologie die we klaar hebben absorberen, perfectioneren en toepassen in onze dagelijkse praktijk.

Getuigenissen

"Top-prestaties geleverd, top-resultaten, zeer aan te bevelen"

Bedrijfsmanager

Nederlandse financiële instelling