VOEDSEL-TRACEERBAARHEIDS

-NETWERKEN

We creëren, ontwerpen en onderhouden verschillende platforms voor grondstoffen, handel, voedselveiligheid, herkomst, certificering en sociale compliance. Allemaal web verbeterd en mobiel klaar, voor on- of offline gebruik. Bij al onze ontwikkelingen maken we gebruik van de nieuwste technologieën, de beste industriestandaarden en de nieuwste ontwerpmethoden, richting schaalbare en eenvoudig te hergebruiken systeemarchitecturen.

Voorbeelden van dergelijke traceerbaarheidsnetwerken,

HET VLEESNETWERK

Een greenfield-project dat de vleesindustrie digitaliseert voor het bouwen van specifieke toeleveringsketens en producten met behulp van gedistribueerde grootboektechnologieën. Een consortia van 100+ deelnemers - de grootste consortia die tot nu toe bekend is - van producenten, dienstverleners en consumenten van data voor voedsel. Meer transparantie creëren in de vleesketen en daarmee de verandering leiden. Daarnaast biedt het optimalisatie-, efficiëntie-, benchmark- en prognosetools voor alle betrokken deelnemers.

FARMER APP

Een gedistribueerde en on / offline app die is ontworpen om een ​​algemeen kader te worden voor het digitaliseren van de wereldwijde levering van groene koffie en wilde honing van boeren met een druk op de knop. Het helpt bij het creëren van meer transparantie in de toeleveringsketen van speciale koffie voor zowel producentenorganisaties als eindgebruikers. De groeicondities van de koffie, informatie over de boer, oogst en levering kunnen nu voor alle actoren in de keten zichtbaar worden via de Farmer App, nu beschikbaar in de Apple en Google Store.

ANDERE TRACEERBAARHEIDSNETWERKEN

Voor een Nederlands consortium van vooraanstaande deelnemers aan de voedselvoorzieningsketen bieden we de architectuurondersteuning, het ontwerp en de implementatie van een particulier netwerk met vergunning voor traceerbaarheid van voedsel op blockchain. Producenten, verwerkers, validators en detailhandelsnetwerken hebben nu de mogelijkheid om hun volledige toeleveringsketen voor specifieke producten in realtime onafhankelijk in kaart te brengen. De handdruk tussen partners en de onveranderlijkheid van records die door de onderliggende blockchain-oplossing worden geboden, zorgt voor het vertrouwen in de uitgewisselde informatie. Deze netwerken bieden een unieke mogelijkheid om product- en productiegerelateerde informatie te delen met de eindgebruikers.

 

Het Banana Network     Het Fish Network

het Egg Network

Het Orange Juice Network

COMMODITIES REPO FINANCIERINGSPLATFORM

Een onafhankelijk initiatief om een ​​volledig financieringsplatform voor de levenscyclus van repo's te bieden voor grondstoffen die gebruik maken van de blockchain-technologie en daarmee het hele ecosysteem van handelsdeelnemers met elkaar te verbinden. Het vertrouwt op de gedistribueerde grootboektechnologie die gebruikmaakt van de Ethereum- of Hyperledger-netwerken om de mechanica van een repofinancieringstransactie te implementeren. Partijen die betrokken zijn bij de handelsstroom zouden via de blockchain in realtime, veilig en volledig versleuteld informatie uitwisselen.

Zie onze presentatie video

beyco_coffee.jpg

De Beyco Platfrom, is een uniek initiatief om een gespecialiseerd verbindingsplatform op te zetten voor de inkoop, traceerbaarheid en handel van groene koffie. Branders, kopers, financiers en producenten van groene koffie hebben nu de mogelijkheid om informatie in realtime uit te wisselen, in een volledig geautoriseerde en zelf configureerbare privé / publieke omgeving.

 

Momenteel verkopen of kopen meer dan 350 koffiebedrijven via Beyco.

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

Ons team

WhatsApp Image 2020-10-17 at 12.31.18.jp

Mugur Ionita, PhD

Senior Consultant, Groepsmanagement

Specialiteiten: Commodities, Trading, Finance & Banking, Fintech, Advisory, Architecture