Advies- en ontwikkelings-oplossingen voor

Grondstoffen en handel

Ionita Consulting heeft talloze applicaties ontworpen en gebouwd voor de commodity-sector. Voorbeelden zoals platforms voor producttraceerbaarheid of voorraadbeheer voor grondstoffen en handelsplatforms zijn vaak het resultaat van ons werk. Op zoek naar het opzetten van een nieuw openbaar of privé handelsplatform? Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen, implementeren en beheeren van dergelijke oplossingen in recordtempo.

Bank- en financiële instellingen

In de afgelopen vijftien jaar hebben we talrijke bankdienstapplicaties ontworpen, gebouwd en onderhouden. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot instrumenten voor gesyndiceerde leningen, instrumenten voor prijsstelling van grondstoffen, systemen voor onderpandbeheer en rapportage, instrumenten voor risicobeheer en beoordeling, instrumenten voor portefeuillebeheer ,. Ook behoefte aan dergelijke kennis? Laten we praten!

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Detailhandel in levensmiddelen

Voor de detailhandel industrie bieden we advies- en implementatiediensten ter ondersteuning van de traceerbaarheid van producten en beweringen over duurzaamheid op sociaal en milieugebied. We helpen de transparantie in de detailhandel te verbeteren door een laag van on-chain samenwerking en gegevensorkestratiediensten toe te voegen. Geïnteresseerd in onze oplossingen? We kunnen altijd een telefoongesprek organiseren en onderzoeken hoe we onze technische en domeinkennis kunnen afstemmen op uw zakelijke behoeften.   

Meats.ch

Automatisering en softwareontwikkeling

Steeds meer bedrijven proberen specifieke ontwikkelingsmogelijkheden uit te besteden, repetitieve menselijke processen te automatiseren en / of tijdelijk tijdelijk personeel in te huren. We bieden onze vakkennis aan als een service om dergelijke inspanningen te versnellen. Deze kennis strekt zich uit over alle moderne technologieën: desktop, mobiel, cloud.

Heeft u een specifieke bron nodig die moeilijk te vinden is? stuur ons een bericht en zal het organiseren.

Lees meer over ons werk door naar onze Case Studies-sectie te gaan.