HET GEVAL VAN BLOEMENTELERS

GEARCHITECTEERD VOOR DE TOEKOMST

DE CLIËNT

Brainstorm

Voor een van de grootste bloemenhandelsmarkten ter wereld zijn we uitgenodigd om te brainstormen over nieuwe manieren om de nieuwste technologische innovatie te gebruiken en toe te passen om de huidige bedrijfsverbeteringen te beantwoorden en innovatiekansen te genereren voor de bloemensector, variërend van handel tot logistiek en van producttraceerbaarheid. tot certificering. De klant is zeer technisch georiënteerd en past alle nieuwe technologieën toe op zijn sector, van robotica tot virtual reality en van automatisering tot algoritmen voor machine learning in zijn verschillende bedrijfssegmenten en afdelingen.  

HET PROBLEEM

Green House

In een sterk geautomatiseerde en sterk horizontaal en verticaal geïntegreerde sector zijn er nog tal van verbetermogelijkheden. Soms is er echter een blik van een buitenstaander of een out of the box denken nodig om nieuwe ontwerpideeën en oplossingen te genereren; In een continu veranderend zakelijk landschap hebben we samen met domeinexperts en business managers verschillende plausibele toekomstscenario's gescout en manieren waarop technologie de huidige tekortkomingen en / of uitdagingen op de weg kan aanpakken. Met een verbeteringslandschap dat zich uitstrekt van telers tot eindgebruikers, zou men de verschillende items in hun context kunnen aanpakken en meerdere synergetische oplossingen kunnen ontdekken.  

HET RESULTAAT

Colleagues Brainstorming

Als resultaat hebben we een aantal strategische implementatiescenario's ontworpen om de kloof tussen business en operations te overbruggen en het huidige IT-architectuurlandschap te harmoniseren met de nieuw ontworpen oplossingen en het toekomstbestendig te maken. De verschillende implementatiescenario's zijn vertaald in tactisch mogelijke plannen naar realiseerbare resultaten in termen van concrete operationele verbeteringen en meetbare bedrijfsgroei tegen betaalbare kosten. Alle partijen zijn zeer tevreden met deze prestaties, het is een groot genoegen om te zijn uitgenodigd, bij te dragen en deel te nemen.