Grondstoffen en handel

De wereld is voortdurend afhankelijk van de beschikbaarheid van grondstoffen, verwerkte producten en diensten. Deze hebben allemaal een herkomst, zijn herleidbaar tot hun oorsprong en worden meestal kilometers verwijderd van de oorspronkelijke productielocatie geconsumeerd. De meeste goederen worden geproduceerd in afgelegen gebieden, die nauwelijks toegankelijk zijn voor de eindconsument, maar toch interessant om te weten hoe ze tijdens hun reis zijn ontstaan, verwerkt en vervoerd. Certificeringen zijn altijd vereist door regelgevende instanties om de productkwaliteit in elke stap van de reis te beoordelen.

 

In termen van fysieke grondstoffen hebben we talrijke programma's ontwikkeld en veel intrinsieke kennis en ervaring opgedaan met op de beurs verhandelde grondstoffen en futures voor: koffie, cacao, honing, cacaoboter, cacaomassa, melkpoeder, maïs, sojabonen, tarwe, maïs , bevroren sapconcentraat, bananen , varkensvlees, vis, suiker, kaas, katoen, koper, aluminium , tin, zink, schroot , concentraten, steenkool, rubber, papier, kruiden, thee, geurige oliën`` aardgas, gasolie, en andere brandstoffen.

Voor deze producten en markten hebben we talloze methoden, systemen, mobiele apps, gedistribueerde netwerken en rekenhulpmiddelen ontwikkeld om aan alle behoeften te voldoen die met het bovenstaande zijn verbonden. Voorbeelden zijn onder meer, maar niet beperkt tot:

VOEDSELTRACEERBAARHEIDSNETWERKEN

Lees verder

COMMDITIES LEVERINGEN & FIANCING APPS

 

GRONDSTOFFEN AFDEKKEN EN HANDELSTRANSACTIES LEDGER

 

GRONDSTOFFEN HANDELSCONSOLIDATIE- EN RAPPORTAGESYSTEMEN

INVENTARISBEHEER EN FINANCIERINGSSYSTEMEN

 

SYNDICATIEHULPMIDDELEN

 

COLLATERALE MANAGEMENTSYSTEMEN

ALGEMENE RAPPORTAGE- EN CONSOLIDATIEMIDDELEN

 

BEHEER EN RAPPORTERINGSSYSTEMEN BEPERKT

 

LENINGEN PORTEFEUILLE CONSOLIDATIEMIDDELEN

 

RISICO DISTRIBUTIESYSTEMEN

 

VORDERINGEN KORTING EN FINANCIERING BEREKENINGSSYSTEMEN

 

REPO FINANCIERINGSNETWERKEN BLOCKCHAIN ​​GEBASEERD

 

GRONDSTOFFEN DIE BLOCKCHAIN-PLATFORMS VERHANDELEN

nov2020_4.jpg