Business Architectuur

Ionita Consulting is een ontwikkelingsboetiek die complete technologische bedrijfsoplossingen levert voor de handel, financiering, het bankwezen, grondstoffenfinanciering, logistiek en toeleveringsketen.

Wij zijn experts in het ontwerpen, ontwerpen, implementeren en onderhouden van softwareoplossingen voor handelsfinanciering, toeleveringsketens en grondstoffenmarkten. In onze dagelijkse praktijk bouwen we end-to-end op maat gemaakte zakelijke applicaties en diensten, implementeren we gedecentraliseerde blockchain-netwerken of creëren we verschillende gedistribueerde webapplicaties. "Veiligheid en eenvoud" door ontwerp zijn onze belangrijkste ingrediënten bij het ontwikkelen van een nieuwe architectuur voor bedrijfssystemen.

We merken, ontwerpen en vernieuwen nieuwe producten en diensten. We modelleren en ontwerpen systeemarchitecturen, adviseren en implementeren cyberveiligheidsmodellen, valideren bestaande oplossingen op alle bovenstaande aspecten of implementeren nieuwe bedrijfsoplossingen.

 

Daarnaast bieden we technologieadvies en bedrijfsadviesdiensten voor en namens onze klanten. Lees meer over onze projecten.

Urban Modern Interior Design